L'Equip de Be Well

Direcció del Centre

Cynthia Del Pino Gil

Directora Fundadora

Psicòloga d'Adults i Infanto-Juvenil, directora de Be Well. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia Infanto-Juvenil.

Psicòloga General Sanitària col·legiada 18648, formada i especialitzada en Psicologia Clínica d'Adults, Adolescents i Infància. Terapeuta de Parelles i Famílies. Especialitzada en Trastorns d'Aprenentatge. Formada en diverses disciplines, com ara: Teràpies Contextuals, ACT, Mindfulness, Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Breu Estratègica. Formadora i conferenciant, imparteix xarrades i tallers al territori. Empatia, acceptació incondicional i autenticitat la representen. Intervé en diverses activitats professionals i la seva passió és acompanyar a les persones a través de les disciplines i la seva experiència . Al llarg de la seva carrera com a Psicòloga, que ja compta amb 10 anys d'experiència, s'ha format en diverses orientacions psicològiques i totes elles li han donat una perspectiva de psicologia integradora i l'han ajudat a concebre a la persona des d'una perspectiva biopsicosocial. La seva filosofia és "El treball en Equip", així crea Be Well, Centre Integral de Salut a Sant Carles de La Ràpita. Va obrir les portes al 2016, és el seu projecte, el seu Somni, on l'equip de persones que formen part treballen conjuntament de forma biopsicoSocial. A dia d'avui, un equip de dones apassionades per la seva feina.

Especialistes

Joan Carles Garcia Ruiz

Psicologia

Psicòleg i Psicoterapeuta. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia General Sanitària. Postgrau en Nutrició i Dietètica

Compta amb més de 10 anys d’experiència com a psicoterapeuta tractant a adults i famílies a través del Model Cognitiu-Conductual, la Teràpia Sistèmica Familiar i la Teràpia Interpersonal. Ha centrat el seu interès d’estudi en problemàtiques psicològiques diverses, com els trastorns de l’ansietat, les fòbies, els trastorns de l’alimentació i el trauma. La seva activitat professional com a Psicòleg General Sanitari també està vinculada a la promoció de la salut i a la millora de les competències socials de les persones. El treball que duu a terme amb el pacient és intens i personalitzat, ja que prèviament a la intervenció hi ha una avaluació i una anàlisi funcional exhaustiva de la seva problemàtica, per tal d’adaptar de manera més idònia la intervenció. Les taxes de recuperació i la millora del pacient solen ser altes en un breu període de temps. Des de l’any 2018 combina la seva tasca de psicòleg amb la de formador, exercint com a professor al Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili i impartint cursos i tallers per a diferents institucions. És membre del Col·legi Oficial de Catalunya (Col.20979).

Carlota Jardí Mor

Psicologia

Graduada en Psicologia

Psicòloga graduada en Psicologia per la Universitat de Lleida i especialitzada en Teràpia Racional Emotiva Conductual (TREC) per l'Institut Ret de Barcelona, centre afiliat a l'Albert Ellis Institute de Nova York. La seva especialitat li permet acompanyar tant a adults com als més joves de la família, adaptant la seva praxis a les peculiaritats úniques de cada persona i promovent un tracte càlid, proper i sincer. Considera a la persona des d'una perspectiva holítistica, considerant que és un ser complet, dinàmic, canviant i complex, capaç d'aprendre a gestionar els seus pensaments, emocions i conductes front els reptes que presenta la vida. La seva voluntat rau en acompanyar les persones en el seu procés d'autodescobriment i aprenentatge de la pràctica de l'acceptació incondicional per alleugerir o fer remetre el seu malestar emocional. Compagina la seva tasca de terapeuta en un centre de secundària amb l'acompanyament d'alumnes amb dificultats educatives especials en el procés d'ensenyament i aprenentatge.

Júlia Mestre Mas

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia General Sanitària

Psicòloga general sanitària formada i especialitzada en la intervenció assistida en animals i en reeducacions psicopedagògiques. Treballa des del respecte, l'empatia i el foment de l'expressió emocional tant verbal com a través del joc. Integra en les intervencions individuals els diferents àmbits: la família, les relacions, l'escola/el treball, perquè els aprenentatges es generalitzen a tots aquests. Amb l'objectiu doble de potenciar les qualitats i treballar les dificultats per augmentar el benestar emocional i la qualitat de vida.

Carolina Castells Bo

Psicologia

Llicenciada en Psicologia. Màster en Psicoteràpia. Postgrau en Psicoteràpia Integradora. Postgrau en Teràpia Breu Estratègica. Postgrau en Teràpia de Parella. Postgrau en Psicopatologia Clínica Infantil i Juvenil

Psicòloga experta en Depèndencia emocional i Autoestima, Practicioner en Programació Neurolingüística (PNL) i actualment cursant el curs d'Especialista Universitari en Trauma i EMDR. Acompanya a adults des d'una perspectiva integradora, això vol dir, que adapta la teràpia a cada cas en particular, respectant la individualitat de cada persona. Està especialitzada sobretot amb temes relacionats amb la parella i la dependència emocional, i també amb l'autoconeixement i l'autoestima. Realitza també teràpia de parella. Es considera una persona molt propera i càlida, que creu que totes les persones mereixen viure una vida plena.

Judith Navarro Pedro

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Teràpies de Tercera Generació

Psicòloga graduada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb un Màster en Teràpies de tercera generació, entre les quals es troben el mindfulness, la teràpia emocional, la transpersonal, la corporal, etc. Amb aquestes teràpies es pretén acompanyar a la persona en el seu procés de creixement personal, coneixement d’un mateix, potenciar la seva autoestima, ensenyar-li a viure en l’aquí i l’ara. Compagina la seva tasca terapèutica amb un centre públic de secundària en el qual acompanya a alumnes amb necessitats especials, ajudant-los en el seu procés d’aprenentatge i en la transcisió a la vida adulta.

Júlia Talarn Castillo

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia General Sanitària

Psicòloga graduada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili, especialitzada en Teràpia Cognitivo-Conductual. Això li permet compartir tant en adults com en infants diferents tècniques per treballar els pensaments, sentiments i comportaments negatius. Compagina la seva tasca terapèutica amb un programa de "Parentalitat Positiva", un projecte que consisteix en treballar amb famílies que estan en risc d'exclusió social per dotar-les d'eines en una qüestió tan important com la paternitat i maternitat, proporcionant així un entorn familiar més adequat, mitjançant tallers psicoeducatius i intervencions individuals. La seva feina és totalment vocacional, es considera una persona molt propera, empàtica i molt resolutiva.

Paula Ferré Esteller

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia General Sanitaria. Màster en Sexologia i Teràpia de Parella

Psicòloga graduada per la Universitat Jaume I de Castelló, amb un Màster en Psicologia General Sanitaria i un Màster de Sexologia i Teràpia de Parella. Especialitzada en la Teràpia Cognitivo-Conductual (TCC), on la prioritat és aprendre a gestionar les emocions, els pensaments i les conductes, per mitjà d'eines que ajudin als pacients a recuperar el benestar psicològic i/o acompanyar-los en el seu procés de desenvolupament i creixement personal. Considera molt important treballar des d'una perspectiva integradora, la qual permet una adaptació a les necessitats específiques de cada pacient, per tal de obtenir els millors canvis. Les prioritats de treball són el compromís i l'acceptació incondicional. La finalitat de la teràpia és treballar conjuntament amb el/la pacient per tal d’aconseguir els objectius establerts.

Sílvia Forcadell Marco

Fisioteràpia

Graduada en Fisioteràpia especialitzada en Tècnica Neuromuscularesquelètica

Professional referent en rehabilitació funcional individualitzada per a tot tipus de patologies traumatològiques (esquinços, fractures, artrosi, sobrecàrregues musculars, dolor lumbar i cervical…) i neurològiques (AVC, parkinson, esclerosi múltiple, paràlisi cerebral infantil…). Servei de taules personalitzades d'exercicis, d'estiraments i d'higiene postural, per tal de prevenir o disminuir el dolor de qualsevol tipus.

Víctor Celma Nos

Fisioteràpia

Graduat en Fisioteràpia. Postgrau en Dolor Miofascial

Graduat en Fisioteràpia, especialitzat en Síndrome de Dolor Miofascial, en el Tractament del Pacient en Dolor Crònic i en constant formació. Professional especialitzat en el tractament de Punts Gallets Miofascials de forma invasiva o conservadora. Tractament i prevenció de lesions de vida diària o esportives. Teràpies de prevenció o tractament per a persones d'edat avançada.

Sandra Llorca Costa

Logopèdia

Graduada en Logopèdia. Tècnica superior en Interpretació de Llengua de Signes

Professional en l'àmbit lingüístic, s'encarrega de la prevenció, la detecció i l'avaluació de les alteracions de la comunicació, del llenguatge, de la parla, de l'audició i de les funcions orals associades (com la respiració, la masticació o la deglució, per exemple).

Emma Coloma Balaguer

Pedagogia

Graduada en Pedagogia. Màster Universitari en Psicopedagogia amb l'especialitat en Intervenció Psicopedagògica en Necessitats Educatives Especials

Graduada en Pedagogia amb un premi extraordinari de reconeixement dels mèrits acadèmics. Professionalment especialitzada en la intervenció de dificultats específiques d'aprenentatge en les àrees instrumentals bàsiques de lectura, escriptura i matemàtiques, des d'una perspectiva preventiva, pràctica i funcional, ja que són imprescindibles per al rendiment acadèmic i també per al desenvolupament de la vida diària.

Roser Subirats Barberà

Dietètica

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Professional amb més de 10 anys d'experiència i formació en el món de la nutrició i la salut. Treballa els àmbits de la nutrició clínica, la restauració col·lectiva i la promoció per a la salut, especialment de nens i adolescents, ja que ha estat durant quatre anys la responsable i coordinadora local d'un programa de salut infantil per a la prevenció de l'obesitat.

Marina Sancho Castells

Administració

Tècnica en Gestió Administrativa

Tot i treballar gairebé sempre en el món de l'hosteleria, amb els pas dels anys es va adonar que no era allò que volia fer la resta de la seva vida. Així que va decidir tornar a l'institut i formar-se en Gestió Administrativa. La seva feina Be Well se centra en ser el primer contacte amb els nostres clients i usuaris, en la gestió d'agendes i en tot allò relacionat amb la comptabilitat. Li agrada el tracte permanent amb la gent, especialment els més menuts, que sempre aconsegueixen sorprendre-la amb algun comentari ingeniós.

TOP