L'Equip de Be Well

Direcció del Centre

Cynthia Del Pino Gil

Directora Fundadora

Psicòloga d'Adults i Infanto-Juvenil, directora de Be Well. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia Infanto-Juvenil.

Psicòloga General Sanitària col·legiada 18648, formada i especialitzada en Psicologia Clínica d'Adults, Adolescents i Infància. Terapeuta de Parelles i Famílies. Especialitzada en Trastorns d'Aprenentatge. Formada en diverses disciplines, com ara: Teràpies Contextuals, ACT, Mindfulness, Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Breu Estratègica. Formadora i conferenciant, imparteix xarrades i tallers al territori. Empatia, acceptació incondicional i autenticitat la representen. Intervé en diverses activitats professionals i la seva passió és acompanyar a les persones a través de les disciplines i la seva experiència . Al llarg de la seva carrera com a Psicòloga, que ja compta amb 10 anys d'experiència, s'ha format en diverses orientacions psicològiques i totes elles li han donat una perspectiva de psicologia integradora i l'han ajudat a concebre a la persona des d'una perspectiva biopsicosocial. La seva filosofia és "El treball en Equip", així crea Be Well, Centre Integral de Salut a Sant Carles de La Ràpita. Va obrir les portes al 2016, és el seu projecte, el seu Somni, on l'equip de persones que formen part treballen conjuntament de forma biopsicoSocial. A dia d'avui, un equip de dones apassionades per la seva feina.

Especialistes

Carlota Jardí Mor

Psicologia

Graduada en Psicologia

Psicòloga graduada en Psicologia per la Universitat de Lleida i especialitzada en Teràpia Racional Emotiva Conductual (TREC) per l'Institut Ret de Barcelona, centre afiliat a l'Albert Ellis Institute de Nova York. La seva especialitat li permet acompanyar tant a adults com als més joves de la família, adaptant la seva praxis a les peculiaritats úniques de cada persona i promovent un tracte càlid, proper i sincer. Considera a la persona des d'una perspectiva holítistica, considerant que és un ser complet, dinàmic, canviant i complex, capaç d'aprendre a gestionar els seus pensaments, emocions i conductes front els reptes que presenta la vida. La seva voluntat rau en acompanyar les persones en el seu procés d'autodescobriment i aprenentatge de la pràctica de l'acceptació incondicional per alleugerir o fer remetre el seu malestar emocional. Compagina la seva tasca de terapeuta en un centre de secundària amb l'acompanyament d'alumnes amb dificultats educatives especials en el procés d'ensenyament i aprenentatge.

Daniela Agudelo Sánchez

Psicologia

Graduada en Psicologia. Psicòloga d'adults i infanto-juvenil. Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva

Psicòloga d'adults i infanto-juvenil, formada en neuropsicologia clínica per l’hospital de neurorehabilitació Institut Guttmann de Badalona. Especialitzada en l’avaluació i rehabilitació neuropsicològica de pacients amb deteriorament cognitiu derivat del dany cerebral adquirit, la demència, l’envelliment, la salut mental i les alteracions dels diferents trastorns del desenvolupament infantil. Actualment és investigadora predoctoral de la Universitat de Barcelona, on treballa en la recerca de teràpies combinades rehabilitadores en pacients amb infart cerebral (ICTUS). Les seves tècniques se centren en utilitzar estratègies actuals d’intervenció cognitiva de restauració, compensació, adaptació a l’entorn i psicoeducació. Treballa des d’una perspectiva holística, realitzant una rehabilitació integral, abordant aspectes cognitius, conductuals, emocionals, funcionals i socials. Amb l’objectiu de promoure la recuperació de les funcions cerebrals alterades i millorar la capacitat funcional i el benestar emocional de les persones.

Júlia Mestre Mas

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia General Sanitària

Psicòloga general sanitària formada i especialitzada en la intervenció assistida en animals i en reeducacions psicopedagògiques. Treballa des del respecte, l'empatia i el foment de l'expressió emocional tant verbal com a través del joc. Integra en les intervencions individuals els diferents àmbits: la família, les relacions, l'escola/el treball, perquè els aprenentatges es generalitzen a tots aquests. Amb l'objectiu doble de potenciar les qualitats i treballar les dificultats per augmentar el benestar emocional i la qualitat de vida.

Judith Navarro Pedro

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Teràpies de tercera generació

Psicòloga graduada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb un Màster en Teràpies de tercera generació, entre les quals es troben el mindfulness, la teràpia emocional, la transpersonal, la corporal, etc. Amb aquestes teràpies es pretén acompanyar a la persona en el seu procés de creixement personal, coneixement d’un mateix, potenciar la seva autoestima, ensenyar-li a viure en l’aquí i l’ara. Compagina la seva tasca terapèutica amb un centre públic de secundària en el qual acompanya a alumnes amb necessitats especials, ajudant-los en el seu procés d’aprenentatge i en la transcisió a la vida adulta.

Sílvia Forcadell Marco

Fisioteràpia

Graduada en Fisioteràpia especialitzada en Tècnica Neuromuscularesquelètica

Professional referent en rehabilitació funcional individualitzada per a tot tipus de patologies traumatològiques (esquinços, fractures, artrosi, sobrecàrregues musculars, dolor lumbar i cervical…) i neurològiques (AVC, parkinson, esclerosi múltiple, paràlisi cerebral infantil…). Servei de taules personalitzades d'exercicis, d'estiraments i d'higiene postural, per tal de prevenir o disminuir el dolor de qualsevol tipus.

Roser Subirats Barberà

Dietètica

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Professional amb més de 10 anys d'experiència i formació en el món de la nutrició i la salut. Treballa els àmbits de la nutrició clínica, la restauració col·lectiva i la promoció per a la salut, especialment de nens i adolescents, ja que ha estat durant quatre anys la responsable i coordinadora local d'un programa de salut infantil per a la prevenció de l'obesitat.

Sandra Llorca Costa

Logopèdia

Graduada en Logopèdia. Tècnica superior en Interpretació de Llengua de Signes

Professional en l'àmbit lingüístic, s'encarrega de la prevenció, la detecció i l'avaluació de les alteracions de la comunicació, del llenguatge, de la parla, de l'audició i de les funcions orals associades (com la respiració, la masticació o la deglució, per exemple).

Marina Sancho

Administració

Tècnica en Gestió Administrativa

Tot i treballar gairebé sempre en el món de l'hosteleria, amb els pas dels anys es va adonar que no era allò que volia fer la resta de la seva vida. Així que va decidir tornar a l'institut i formar-se en Gestió Administrativa. La seva feina Be Well se centra en ser el primer contacte amb els nostres clients i usuaris, en la gestió d'agendes i en tot allò relacionat amb la comptabilitat. Li agrada el tracte permanent amb la gent, especialment els més menuts, que sempre aconsegueixen sorprendre-la amb algun comentari ingeniós.

TOP